Knjigovodstvene usluge

PINPOINT knjigovodstvene usluge

Knjigovodstvene usluge

Pouzdani i posvećeni računovođa u vašoj kancelariji ili van nje.

U knjigovodstvenoj agenciji PINPOINT pružamo računovodstvene i knjigovodstvene usluge po meri bilo da želite da vodimo vaše računovodstvo u našim kancelarijama ili želite da obezbedimo kvalifikovanog računovođu koji dolazi kod vas, oba modela su nešto što praktikujemo.

Ono što  dodatno želimo da naglasimo je to da su od knjigovodstva do savetovanja, sve naše usluge zasnovane na dugogodišnjem iskustvu koje smo gradili radivši sa desetinama klijenata – od malih firmi, startapova, pa do internacionalnih kompanija.

Pored toga, mi kao knjigovodstvena agencija uvek imamo pogled na budućnost i posvećeni smo primeni najnovijih informacionih tehnologija, inovacija i metoda prakse u naše poslovanje, a sve sa ciljem da klijentima omogućimo jednostavnu i efikasnu saradnju.

Šta nas kao knjigovodstvenu agenciju
razlikuje od drugih?

Mi nismo samo računovođe, već smo tu da vam pomognemo da poboljšate svoj krajnji rezultat.

Bilo da ste pokrenuli start-up ili ste rastuća domaća ili međunarodna kompanija, možemo vam pružiti podršku na svakom koraku.

Daleko od toga da jednostavno unosimo brojeve, mi smo ovde da vam pomognemo da ostvarite svoje komercijalne ambicije.

Ne samo da ste sigurni da je vaše  računovodstvo usklađeno sa zakonima, već imate mogućnost da na bazi pouzdanih podataka planirate i sprovodite strategije razvoja.

Nudimo kompletan spektar računovodstvenih usluga 

  • Kontrolu ispravnosti dokumentacije koja je predmet obrade, odnosno knjiženja,
  • Kontiranje i knjiženje raspoložive dokumentacije prema važećem Kontnom okviru,
  • Vođenje poslovnih knjiga u skladu sa odredbama Zakona o računovodstvu i Međunarodnih računovodstvenih standarda (MRS)
  • Obračun zarada i naknada zarada, ugovora o delu i drugih poreza po odbitku,
  • Vođenje analitičkih knjigovodstava: kupci, dobavljači, osnovna sredstva, roba, proizvodnja, materijal, gotovi proizvodi,
  • Vođenje PDV evidencija, obračun PDV-a, izrada periodične PDV prijave,
  • Permanentnu edukaciju i savetovanje o primeni propisa iz oblasti finansija i računovodstva,
  • Analiza poslovanja i finansijskih pokazatelja sa ciljem obezbeđivanja informacija klijentu za donošenje najboljih poslovnih odluka,
  • Nezavisna procena osposobljenosti i organizovanosti postojeće službe računovodstva i predlog mera za poboljšanje kvaliteta rada službe,
  • Izrada periodičnih i završnih računa u skladu sa propisima i Međunarodnim standardima finansijskog izveštavanja (MSFI)

Od knjigovodstva do finansijskog savetovanja, sve naše usluge zasnovane su na dugogodišnjem iskustvu. Pored toga, uvek imamo pogled na budućnost i posvećeni smo primeni najnovijih informacionih tehnologija, inovacija i metoda prakse u naše poslovanje.