O nama

Male reči, a velika dela.

Milorad Delić

Naša priča

Preduzeće Pinpoint d.o.o. Beograd je deo grupacije Tau finansija koja je osnovana 2009. godine. Kompanija Pinpoint Nastala je u želji da se kao poseban profitni centar odvoje usluge koje se pružaju klijentima u različitim softverskim rešenjima za vođenje poslovnih knjiga. Poslovne knjige svih klijenata Pinpoint-a se vode u poslovodstvenom softveru Pantheon .

Osnovno načelo našeg poslovanja je kvalitet usluge. Svesni smo da su našim korisnicima neophodni pouzdani računovodstveni poreski i finansijski saveti, te stoga neprestano radimo na obrazovanju i usavršavanju.
Naš menadžerski tim sposoban je da odgovori na najveće izazove modernog poslovanja, da pruži brz odziv, lični pristup i savremen način poslovanja. Značajan akcenat zbog toga stavljamo na poreski i računovodstveni konsalting, kao i usmeravanje stranaka ka boljoj optimizaciji poreskog bilansa i traženju najpogodnijih načina poslovanja.
Naš cilj je da postanemo pouzdan poslovni partner u oblasti finansijskog i poslovnog konsaltinga, prepoznatljiv po profesionalnom pristupu i orginalnim poslovnim idejama.

 

Upoznajte naš tim

Tim finansijskih experata koji čine PINPOINT.

Milorad Delić

Osnivač i izvršni direktor. Motor promena i noviteta u kompaniji PINPOINT. “Biti isti biti poseban” je nešto što ćete često čuti od njega.

Dragana Dimović

Rukovodilac službe računovodstva.

Vesna Đorđević

Rukovodilac službe obračuna

Ksenija Spasojević

Glavni računovođa

Sandra Milosević

Specijalista za HR i obračune

Verica Kićović

Računovođa

Vesna Terzić

Knjigovođa

Biljana Radumilo

Knjigovođa

Ivana Milošević

Knjigovođa

Aleksandra Kostić

Knjigovođa

Katarina Andonović

Poslovni asistent

Brojevi govore više od reči

20+

Godina timskog iskustva

15+

Zaposlenih

80+

Klijenata

3000+

Različitih obračuna plate, mesečno

Šta naši klijenti kažu o nama:

Ulaganje u ljudske resurse jedan je od najvažnijih aspekata naše kompanije. Preciznost u obračunu zarada je nešto oko čega ne pravimo kompromis i zato smo obračune zarada prepustili PINPOINT-u.
TUDORS
Podršku i odgovor na sve administrativne i zakonske izazove pružili su nami sjajni ljudi iz PINPOINT-a, pri čemu su naši finansijski interesi u sigurnim rukama u svakom trenutku.
Alexandar Cosmetics
Zbog specifičnosti delatnosti-prevoz tereta plovnim putevima, kao i izazova sa kojima sam se susretao pažljivo sam birao ko će mi biti podrška na sigurnom putu ka ostvarivanja finansijskih interesa. Tim PINPOINT-a se pokazao kao najbolji partner u tome.
DST Hidrosistem
Nakon godinu dana uspešne saradnje sa agencijom "Pinpoint", izuzetno smo zadovoljni kvalitetom usluga. Kao mlada IT firma bila nam je potrebna knjigovodstvena agencija koja će nam osim besprekornog vođenja knjiga pružati i poresko savetovanje i Pinpoint se pokazao kao pravi izbor, pre svega zbog efikasnog i profesionalnog poslovanja.izazova sa kojima sam se susretao pažljivo sam birao ko će mi biti podrška na sigurnom putu ka ostvarivanja finansijskih interesa. Tim PINPOINT-a se pokazao kao najbolji partner u tome.
Ametiq labs